Arkivfoto: Christian Lindgren/ Ritzau Scanpix

Like 👍

Otte personer fra bandemiljøet anholdt

BANDEGRUPPERINGER: Københavns Politi har i samarbejde med Særlig Efterforskning Øst (SEØ) foretaget anholdelse af otte personer fra bandemiljøet. De anholdte er alle mænd og er fra fire forskellige bandegrupperinger.

Fem af de anholdte, som er i alderen fra 17 – 24 år, er sigtet for afpresning, frihedsberøvelse og brugstyveri.

To af de anholdte, som begge er 26 år, er sigtet for grov vold i forbindelse med et overfald 4. oktober 2018 i et P-hus i Københavns lufthavn. Dette forhold er en udspringer af et opgør i bandemiljøet.

Den sidste anholdte er en 16-årig, som er sigtet for drabsforsøg 20. juni 2018 på Gadelandet, hvor der blev afgivet skud mod en gruppe.

»Disse aktioner er endnu et slag mod banderne i København, og vi fortsætter ufortrødent, så personerne i bandemiljøet bliver stillet til regnskab for deres ugerninger,« siger Knud Hvass, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

Alle otte anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, og der anmodes om lukkede døre.

js

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Jægersborggade får emballagefri købmand

Nordvest har fået egen humlefarm