Pressefoto: Eventyrteatret

Vind 3 x 4 billetter til Den Magiske Maske på Eventyrteatret

EVENTYRTEATRET. I år hedder forestillingen i Eventyrteatret Den Magiske Maske. Det er en fortryllende musical om Christian 7. i Glassalen i Tivoli, og du kan vinde billetter til forestillingen med Nørrebro/Nordvest Bladet.

TEATER: Det bliver kongelig morskab, når Eventyrteatret fra 5. til 21. oktober opfører den fortryllende familiemusical om Christian 7.

Forestillingen kan opleves i Glassalen i Tivoli og ’Den Magiske Maske’ er to timers eventyrlig danmarkshistorie med de unge scenetalenter fra Eventyrteatret.

For sjette år i træk er de nomineret til ’Bedste børneteater’ af brugerne på Børn i Byen. Titlen har Eventyrteatret i øvrigt vundet de seneste fem år.

Magisk historie

Historien i årets forestillingen tager udgangspunkt i tiden kort efter, at den kun 16-årige Christian bliver udråbt som Kong Christian 7. af Danmark og Norge. Han bliver gift med den 15-årige Caroline Mathilde ved en stor bryllupsfest i København.

På slottet, hvor kongen bor, kender de færreste til det magiske rum, hvor den unge konge nyder at være i selskab med sine hemmelige venner, Aha, Jubi, Uha og Øv. Venner, som kun han kan se og høre.

Lokale medvirkende

Ved et eventyrligt maskebal bliver alle døre åbnet på vid gab, og det skaber et voldsomt postyr i de fornemme gemakker. På scenen ses også flere lokale medvirkende, blandt andre de to hofdamer, som spilles af 9-årige Juliane Bærentzen fra Nørrebro og 18-årige Isa Aktor fra Nordvest.

Eventyrteatrets familiemusicals i Tivoli er fire år i træk kåret til ’Bedste Børneteater’ af Børn i byen og er netop nomineret i denne kategori for femte gang.

’Den Magiske Maske’ er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år, og teaterbilletten giver adgang til Halloween i Tivoli på spilledagen.

VIND:
Du kan være med i konkurrencen om fire billetter til Eventyrteatrets familiemusical ’Den Magiske Maske’ i efterårsferien i Glassalen inklusiv fri adgang til Halloween i Tivoli. Du kan vinde 4 billetter til en værdi af 1300 kroner til forestillingerne kl. 12.00 eller 15.00 fredag 19. oktober. Vi trækker i alt tre vindere af fire billetter.

Send dit svar senest 15. oktober kl. 12.00 til red@norrebrobladet.dk – skriv konkurrence i emnefeltet.

Hvor kan man se Eventyrteatrets musical ’Den Magiske Maske’?

a) ”I Brøndsalen?”

b) ”I Glassalen?”

c) ”I Børssalen?”

Vinderne får direkte besked, og kan bestille deres billetter hos Eventyrteatret.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Gavlmaleri dukker op i Hillerødgade

Kom til debat om Københavns fremtid på Dr. Louises Bro