Denne computerforretning findes ikke længere. Ejendommen, den var en del af, er købt af Pensam. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

Pensionskasse køber kontorejendom

Tietgens: Pensam har indgået aftale om at købe det kendte og markante ejendomskompleks Tietgens Have, der er beliggende på Østbanegade 121-125 lige over for Nordhavn Station, oplyser pensionskassen i en pressemeddelelse.

Ejendommen, der har et samlet areal på cirka 42.000 kvadratmeter, er overvejende udlejet til offentlige lejere herunder SKAT, DIIS (Dansk Institut for Internationale Studier) og Københavns Kommune samt Aldi. Tidligere lå der også en Computercity, som nu er lukket, i komplekset.

Ejendommen med den karakteristiske arkitektur er opført i 1993 lige over for Nordhavn Station og dermed tæt på S-tog, busser og den kommende metrostation.

Sælger af ejendommen er den svenske ejendomsfond Niam. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

En nat i kulturens tegn

Muhabet fylder 15 år