in ,

Ancher som kunstnere og ægtefolk

Kunst: Efterårets ’Hirschsprung+gæst’-arrangement sætter fokus på Michael og Anna Ancher.

De to Skagensmalere er rigt repræsenteret på museet og kan nu opleves i efterårets to særudstillinger ’Michael Ancher og kvinderne fra Skagen’ og ’Forført af farver’. Pasteller fra Anna Ancher P.S. Krøyer.

I aften, onsdag 10. oktober holder Den Hirschsprungske Samling et arrangement med lektor og forfatter Lilian Munk Rösing, der netop har udgivet bogen ’Anna Anchers Rum’. Hun er desuden lektor ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab og fortæller om Anna og Michael Ancher både som kunstnere og ægtefolk. Sammen med museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen vil hun desuden tale om forskellige tematikker i Anna og Michael Anchers kunst. rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Håndværkere rocker Amager Bio

Udstilling. Leningrad Underground på fristaden