Maleri af Oleg Maslov
in ,

Udstilling. Leningrad Underground på fristaden

CHRISTIANIA: ’Leningrad Underground’ er et kulturprojekt mellem Christianias kunstnere og kunstnere fra Skt. Petersborgs tidligere undergrundsmiljø i tiden under Sovjet, hvor byen hed Leningrad. Projektet er et par år gammelt og fortsætter nu med at bygge kulturbro mellem Rusland og Danmark:

Nu udstiller de kendte russiske billedkunstnere Oleg Maslov, Oleg Kotelnikov og Andrej Hlobistin på Gallopperiet på fristaden under parolen ’Skizorevolution’. Udstillingen varer indtil 26. oktober. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Ancher som kunstnere og ægtefolk

Tunnel og højhus skal følges ad