PR-FOTO
in , ,

Albumudgivelse. Select Captain fester hos Amager Records

SUNDBYØSTER: Med 10 sange i bagagen er Kristian Gaarskjær klar med sit tredje album under navnet Select Captain. 12. oktober udkommer tredje album fra Select Captain, der får titlen »Off To Save The World«. Første single fra albummet »If I Should Go« er allerede blevet streamet 1.45 millioner gange.

som markerer Kristian Gaarskjærs beslutning om at klare ærterne selv i en branche, der ikke giver ved dørene: Han har valgt det hårde arbejde med selv at udgive, promovere og booke for sit alias – også alt omkring tryk af fysiske eksemplarer og digitale kanaler, ikke mindst vinyludgaven.

I anledning af udgivelsen holder Kristian reception hos Amager Records, Kirkegårdsvej, torsdag 11. oktober omkring klokken 15.00 og et par timer frem, hvor han spiller lidt og byder på lidt vådt. Læs mere på www.selectcaptain.com /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

»Jeg er i mit es, når jeg syr hatte«

Høje papfigurer på visit