Tumult i Fremad-feltet. Foto: Flemming Slabiak.

Drama i slut-minutterne

FODBOLD. Fremad Amager fik det ene point efter dramatisk afslutning i søndagens kamp mod Hvidovre.

Af Jacob Schneider

jape@amagerbladet.dk

SUNDBYVESTER: Fire mål, hvoraf de tre faldt i 2. halvleg, og et rødt kort i slutfasen: Der var drama i Sundby Idrætspark søndag, da Fremad Amager og Hvidovre IF delte pointene i 1. divisionsopgøret.

Det startede ellers jævnt på den solrige søndag, hvor der blot var to chancer i hele første halvleg, den største til gæsterne efter et fælt forsvarskiks: André Bjerregaard prikkede den forbi Nicklas Dannevang til 0-1.

Begge hold kom ud til anden halvleg med en hel del mere gejst og nerve, og som halvlegen skred frem blev det mere og mere livligt.

I det 69. minut lykkedes det for Lukas Engel at splitte forsvaret med et drøjt hug fra venstre fod: 1-1. Og armene var knap røget ned, før der igen skulle jubles: Thor Lange spurtede ind i feltet og hamrede bolden i mål – hans første af slagsen for Fremad.

Nicolaj Agger reducerede dog på hovedstød otte minutter senere, og så opstod der ellers håndgemæng, da Kim Aabech skubbede Fremads Mike Mortensen af banen og Mike sendte en temmeligt hård tackling retur. Det endte med et rødt kort til Mike og blot gult til Aabech for et skub, da bolden var ude af spil.

Fremad holdt skansen ved 2-2 og holdt sig dermed ét point over Hvidovre under nedrykningsstregen. Nu venter der en landsholdspause, hvor Fremad først spiller igen 21. oktober: Mod FC Helsingør i Sundby Idrætspark.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

DF’er vil have ryddet ulovlig frihavn

De første 100 dage