FOTO: GRAEME PERRIN.
in ,

Judith Owen tilbage på Amagerbro

AMAGERBRO: Den internationalt anerkendte sangerinde og pianist, Judith Owen, gav en udsolgt koncert i 2016 hos Amagerbro Jazz og vender torsdag 11. oktober klokken 20.00 tilbage og spiller en intimkoncert i Kvarterhuset i Jemtelandsgade.

Judith Owen har udgivet 12 albums med egne numre, men det seneste album ’redisCOVERed’ består af coverversioner af blandt andre popklassikeren Summer Nights fra Grease, Ed Sheerans Shape Of You, Drakes Hotline Bling, ikoniske Beatles’ Blackbird, Soundgardens Black Hole Sun og Donna Summers Hot Stuff.

Blandt andre nogle af de numre, kan man opleve ved koncerten. Genren er americana med inspirationer fra jazz, country & western og bluegrass.

Med sig på scenen har Judith Owen bassist Harry Shearer, der også er hendes bedre halvdel og kendt fra kultfilmen Spinal Tap. Samt for i årevis lagt stemmer til flere figurer i The Simpsons, fx Mr. Burns, Ned Flanders og Seymour Skinner. Desuden er perkussionist Pedro Segundo med denne aften. Entré 100 kroner, studerende 50 kroner. Billetter på billetto.dk.      /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Osgood og Struck i Kulturhuset

Gysertime på rådhuset