Annonce: Fitness-pioner laver effektiv træning i smukke omgivelser

SPONSORERET INDHOLD: Han har løftet vægte i årtier og frekventeret størstedelen af de københavnske fitnesscentre. Han har sågar været medejer af en af de allerstørste fitnesskæder i Danmark. Med en ballast så tung som et containerskib har Jannick Lehmann nu startet sit eget.

Hans center hedder Fitness Yoga Club, og på trods af hans erfaring fra massevis af centre ligner det her ikke noget, man har set før. Foyeren er eksklusiv og indrettet som en britisk adelsmand ville gøre det, og der er ikke nogen egentlig skranke, som man kender det fra andre steder.

“Vi sætter en ære i at være på gulvet (ude i fitness centeret, red.). Vi er der ikke for at stå i receptionen. Vi er der for at hjælpe gæsterne med at forbedre deres træning,” siger Jannick Lehmann, der er ejer af centeret.

Fra monkey class til first class

Han solgte sin del af Fitness World for seks år siden, og nu er han tilbage i branchen med et center, der er i en anden liga end konkurrenterne.

“Jeg har længe gået med en drøm om at lave et fitness-center, som jeg selv gad træne i. Jeg har prøvet en masse forskellige centre, og jeg har lavet alt fra at vaske maskiner til at starte nye centre op fra bunden. Nu er jeg blevet ældre, og jeg vil træne i et first class center, som er flot og godt. Det er sådan et, jeg har lavet her,” siger Jannik Lehmann og kigger ud over centerets splinternye faciliteter.

Træn hårdt og effektivt på 22 minutter

På 22 minutter kan du nå hele kroppen rundt, og med din personlige chip husker maskinen dine mål. Foto: Fitness Yoga Club

Tættest på indgangen til centeret står ni maskiner i en hestesko. Maskinerne er en del af det nyeste system fra TechnoGym. Som medlem af Fitness Yoga Club får du en lille chip, og når du holder den hen foran en af maskiner, så indstiller maskinen sig selv, så det passer til din styrke og dine mål.

Der er altså ikke noget med at sidde og flytte rundt på små stålpinde for at indstille vægten eller rykke i rustne bøjler for at skubbe sædet frem eller tilbage.

“Mange voksne mennesker har en travl hverdag. Med det her system kan man komme hele kroppen rundt på 22 minutter. Vi hjælper og guider, så man får indstillingerne på plads, og så gemmer chippen alle oplysningerne om kunden, så man ikke skal stå og bakse med det næste gang, man kommer. Jeg bruger det selv, og det er rigtig god træning, og man kan være hurtigt inde og ude igen,” siger Jannick Lehmann med begejstring.

Højintensiv træning og yoga

Uddannede yoga-instruktører hjælper dig med at slappe af i krop og sind. Foto: Fitness Yoga Club.

Foruden det automatiske cirkelsystem tilbyder Fitness Yoga Club også motion af sindet og ledene i deres to nyindrettede yoga-sale. Hata- ying- og flow-yoga er alt sammen med i prisen, når du køber et medlemskab. Hvis du er mere til eksplosiv træning, så er der også mulighed for det. På HIT-banen (højintensiv intervaltræning) midt i centeret kan du få pulsen op og blive stærkere på samme tid – både individuelt og i hold.

Åbningstider:
Mandag – torsdag 05:30 – 21:30
Fredag 05:30 – 19:30
Weekend & helligdage 07:30 – 15:30

Adresse:
Nordens Plads 4
2000 Frederiksberg

Se mere på Fitness Yoga Clubs egen hjemmeside: www.fitnessyogaclub.dk/

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Frankenstein holder fødselsdag på Frederiksberg slot

Villads fra Valby fyrer den af