Der blev ingen sankthans i Enghaveparken i år. Som erstatning inviterer Enhedslisten Vesterbro til fællesspisning. Arkivfoto

Søndag med Danish Hygge

Event: Det danske begreb HYGGE er efterhånden blevet verdenskendt. Men hvad er hygge? For mange tilflyttere er det noget, de endnu ikke er bekendt med.

Det forsøger International House at gøre noget ved, med et event der inviterer alle til en eftermiddag med masser af hygge. Der vil være forskellige aktiviteter at give sig i kast med, heriblandt produktion af kastanjedyr, en tegner fra Thorvaldsens Museum der tegner og klipper med børnene og der vil være vådt og sødt til ganen.

Det uformelle, småsnakkende og afslappede vil være i fokus – også kommer hyggen. En oplagt mulighed for både børn og voksne til at møde hinanden, tale sammen og skabe nye relationer. Arrangementet finder sted i Gyldenløvesgade 11, 1600 København V, søndag 7. oktober kl. 14-16. Deltagelse kræver tilmelding via linket: www.ihcph.kk.dk lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Populært marked satser på mændene

B 1908’s ‘Agge’ på ny kontrakt