Omkring halvdelen af staderne vil være målrettet mænd, når Veras marked finder sted under Buen på søndag. PR-foto

Populært marked satser på mændene

På søndag 7. oktober dedikerer Veras et af deres populære tøjmarkeder under Buen til mænd – og du kan shoppe tøj fra bl.a. dj’en Mads Axelsen.

Genbrugstøjmarkedet Veras Market har siden 2015 markeret sig som et af Københavns mest populære markeder. Med den gode stil i højsædet, sprød musik og tøjbytte er markedet blevet en fast søndagsaktivitet for rutinerede loppegængere.

På søndag 7. oktober holder Veras sit allerførste loppemarked dedikeret til mænd, med titlen ‘Guys Edition’. Arrangørerne håber, det bliver startskuddet for, at også mænd kommer rigtigt i gang med et mere bæredygtigt forbrug af tøj.

Stigende mandlig efterspørgsel

Det er stigende efterspørgsel fra det mandlige loppefolk, der har fået Veras til at skrue op for maskuliniteten ved søndagens marked.

»Jeg har i lang tid gerne ville afholde et mande-marked, og få sat mere gang i den mandlige bæredygtige forbrugskultur. De mandlige standholdere vi tidligere haft på markederne har solgt virkelig godt ud i deres stande. Jeg håber, det er tegn på, at mænd er klar til – ikke blot at købe – men også være med til at sætte en ny dagsorden for, at mænd ligeledes sælger ud af deres private garderobe på loppemarked,« siger CEO og stifter af Veras, Rebecca Vera, i en pressemeddelelse.

DJ-garderobe til salg

På søndag forventes halvdelen af standende at være til mænd og halvdelen til kvinder på markedet, der i alt har over 70 standholdere – og på den mandlige front kommer blandt andet dj Mads Axelsen og Kenan Mandrup fra Han Kjøbenhavn og sælger ud af deres private garderober.

Markedet finder sted under Bispeengbuen, og der er gratis adgang.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Toilet på vej til Anker Jørgensens Plads

Søndag med Danish Hygge