I forbindelse med festligheder på pladsen har der tidligere være muntre hentydninger til de sanitære forhold, men nu er et rigtigt toilet på vej. Foto: Jacob Schneider

Toilet på vej til Anker Jørgensens Plads

Efter et besøg på Ellebjerg Skole og i Pioparken kunne overborgmesteren fortælle om flere tryghedsskabende tiltag i området.

Siden opholdsstedet for Sydhavnens skæveste eksistenser og toiletvognen forsvandt fra Mozarts Plads på grund af metrobyggeriet har der været problemer, ikke mindst latrinære. Nu opholder mange sig i stedet på Anker Jørgensens Plads, hvor der ikke er de samme faciliteter, hvilket betyder, at der bliver besørget i det fri, på legepladser og deslige. Efterspørgslen på et rigtigt toilet er steget støt fra brugerne og ikke mindst fra naboerne, der oplever de uhumske forhold tæt på.

Fredag eftermiddag var overborgmester Frank Jensen (S) på besøg i området og han kunne blandt andet løfte sløret for, at der nu er fundet penge til et midlertidigt toilet, som kan være på plads senest i begyndelsen af november.

Læs mere om kommunens tryghedsskabende foranstaltninger i Sydhavnen i Kgs. Enghave Bladet på onsdag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lynetteholmen bliver en ny bydel med 35.000 indbyggere frem mod 2070

Populært marked satser på mændene