Running tapas: Sjovt koncept, små retter og langt fra Costa del Sol

Tapas Revolution er åbnet ved Halmtorvet på Vesterbro, og som navnet antyder, er det et sted, hvor man vil gøre op med sushien og i stedet erstatte den med spanske lækkerier i små keramiske tallerkner.

Det er selvfølgelig ikke en banebrydende revolution med all you can eat konceptet, men jeg måtte da prøve det, nu hvor de havde skiftet wasabi ud med oliven og manchego på et rullende bånd. Jeg tog derhen med et par kammerater.

Kaos og lala mad

Det tog lidt tid, før vi blev placeret på den rigtige plads, hvor der var nok stole til det antal reservationer, vi havde foretaget et par uger før. Det var i det hele taget en travl aften, og det var som om, de haltede lidt bagud.

Det rullende bånd (249 kr.), hvor man kan spise alt, hvad man kan, har man i to timer, hvor det også er muligt at tilkøbe sig vin ad libitum (195 kr.).

Maden var middelmådig og manglede generelt lidt kærlighed og smag.

Hvis man som mig godt kan lide at fiske, ved man også godt at hvis ens nabo får en makrel på stangen, skal man skynde sig at komme sin fiskestang i vandet, da de kommer i stimer – det gjorde maden også her.

Det betød, at variationen mellem de ellers mange retter udeblev en smule, fordi en ret så hele tiden blev ved med at komme. Der var en del klassiske tapasretter, og andre hvor man måske havde taget fejl af båndet. Det var blandt andet en Chili con carne, som smagte godt, men kun har det spanske sprog tilfælles med tapas, som vi kender det.

Jeg havde sådan håbet, det kunne blive en favorit, da jeg er fan af tapas og faktisk også all you can eat konceptet, hvis det er godt. Hvem er ikke det?

Det her var desværre ”langt fra Costa del Sol”.

Læs med i næste uge: Hvor jeg bestiller mad på appen Wolt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hvem bestemmer over kunsten i byen?

Mænds Mødested får fællesskabspris