Lynge Broby IF Smedeparken 1 4180 Sorø

Når fodbolden er sjovere end lænestolen

Hver mandag formiddag og onsdag eftermiddag er der motionsfodbold på de grønne baner på Jens Jessens Vej.

Fodboldtræningen er for mænd over 60 år, der lider af diabetes eller en hjertekarsygdom. Det eneste, det kræver for at være med, er lysten til at spille en masse fodbold. Holdet lægger nemlig stor vægt på, at det ikke skal hand­le om gymnastiske øvelser, men om at spille så meget fodbold, som man overhovedet kan nå på en time. Alle kan være med, uanset om de har erfaring med fodbold i forvejen.

Vores fodbold er ikke bedre end noget andet motion. Men det er bevist, at knogler og kroppen har godt af at spille fodbold, fordi man laver de hurtige løb og så en hurtig opbremsning. Så hvis du alligevel sidder hjemme i din lænestol, så kan du lige så godt komme ned på Jens Jessens Vej og spille fodbold sammen med os andre”, lyder det fra Henning Pryts Pedersen, en af de holdansvarlige.

Mandag spiller fodboldholdet fra kl. 11.00 til 12.00 og onsdag fra kl. 15.30 til 16.30. Det er gratis at spille med og alle er velkomne til en prøvetræning. Holdet spiller 12 måneder om året og følger et system, hvor man selv melder sig på de dage eller uger, hvor man har lyst til at spille.

________________________

Fodbold for 60 +

Har du diabetes, og er du 60 år eller ældre? Så er du mere end velkommen udendørs hygge-bold.

Tid:

Mandage kl. 11.00 – til ca. 12.00

Onsdage kl. 15.30 – til ca. 16.30

Sted:
Frederiksberg boldbaner
bag KB Hallen.
Jens Jessens vej 24,
2000 Frederiksberg

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hugo Hannibal udstiller i weekenden

Lysmaster venter på strømmen i Sundby Idrætspark