Mit forhold til motion

Til Sommermotion i Lindevangsparken snakkede vi med tre deltagere omkring deres forhold til motion

Jette Rømer Fredskov – 71 år

Hvad dyrker du af motion?

”Jeg er med på holdet Sammen om Motion. Derudover har jeg en hulahopring, og så cykler jeg bare meget.”

Hvorfor dyrker du motion?

”For det første fordi jeg ved, at jeg skal dyrke motion. Det er sundt. Og så fordi jeg bliver glad. For et år siden gik jeg også ovre i Fysisk Form på Vesterbrogade. Der har jeg gået i mange år, fordi jeg har noget gigt i knæene. Men jeg harikke gået der det sidste år, fordi jeg har gået meget mere, end jeg plejer. Jeg mærker slet ikke gigten på samme måde, når jeg holder mig i gang hver dag. Jeg er sprængfyldt af energi.”

Hvad kan du godt li’ ved at dyrke motion?

”Jeg kan simpelthen ikke lade være, og det giver mig en glæde. Det giver mig energi. Bare det at sige ordet: Sammen omMotion, så bliver jeg glad. Vi griner altid, når vi er sammen, vi har det så godt. Og så får jeg et netværk ud af det.”

Peter Bunster – 67 år

Hvad dyrker du af motion?

”Jeg er med på holdet Sammen om Motion. Så dyrker jeg floorball om mandagen i vintersæsonen, og så kører jeg på cykel og spadserer lidt.”

Hvorfor dyrker du motion?

”Det bliver jeg jo nødt til, ellers dør jeg nok. Det er ren overlevelse.”

Hvad kan du godt li’ ved at dyrke motion?

”Sammen om Motion kan jo være meget sjovt. Floorball det er også sjovt. Det der med at cykle, det giver jo lidt sig selv, med hvordan den offentlige trafik fungerer påFrederiksberg. Så har jeg fået ny kæreste, det giver jegogså lidt ekstra motion. Hun går nemlig overalt, når hun skal nogen steder hen. Så jeg er også kommet til at gå meget mere, end jeg plejer.”

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Det er lysten der driver værket

KLUMME Enhver rejse begynder med det første skridt