Kunst og kunstnere popper op i Århusgade

Til daglig er Christoffer Egelund at finde i sit galleri af samme navn på Bredgade 75, men fredag 28. september åbner han dørene til det helt nyt udstillingskoncept ’Space C’ – en pop-up gruppeudstilling i Århusgade 134.

Her møder rå beton møder spændende og eksperimenterende kunst. I Space C’s første udstilling vil 10 markante kunstnere indtage det alternative udstillingsrum, og sammen kan besøgende observere hvordan værker og rum med lige dele provokation og finesse definerer hinanden. På billedet ses et værk af Marie Bjerre.

Hele udstillingen skydes i gang på fredag klokken 16-20, hvor der også vil være gin og musik fra DJ Jacob Steen. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Budget leverer økonomisk mavepuster til Cafe Klare

Oplev 100 års dansk kunst i Den Hirschsprungske Samling