Kom forbi Hovedbiblioteket og kom på tur i Fortælleskoven. Arkivfoto: Dan Møller

I Fortælleskoven med skovfogederne

RUNDVISNING: Skovfogederne står klar til at byde velkommen i Fortælleskoven på Hovedbiblioteket på Falkoner Plads 3. Der er tale om en skæg institution i børnebibliotekets installation ’Fortælleskoven’, der henvender sig til børn over fem år og voksne. Skovfogederne viser dig rundt og fortæller små historier fra Kim Fupz Aakesons og Jørn Villumsens nye skovunivers.

En snak med skovfogeden tager ca. 10-15 minutter. Derefter viser skovfogeden dig, hvordan du kan bygge dine egne fortællinger i installationens fortælleværksted. Og hvordan du kan forklæde dig som det lille mystiske væsen Grøntrutteren og gå på opdagelse i Fortælleskoven.

Efter besøget er du også blevet fortæller. Når du har udforsket Fortælleskovens univers, er du også blevet fortæller.

Arrangementet finder sted lørdag 29. september kl. 10.30 og igen kl. 12.30. Gratis billetter fås på biblioteket. Og mødestedet er foran installationen Fortælleskoven i børnebiblioteket. hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Offentligt møde om en vildere skov

Budget leverer økonomisk mavepuster til Cafe Klare