VACA: Fingermad, Guacamole og en masse retter

Takeaway uden at gå på kompromis med smagen

Østerbro danner ramme for et autentisk, mexicansk spisested ved navn VACA. Jeg tog derhen med min amigo og fik en omgang solid frokost. Her kan man nyde maden på farten, eller på en af de få siddepladser i restauranten. Meget mad til en fin pris, og vi kunne ikke spise op.

Snacks og hurtigt mad

Vi valgte begge deres menu ”sencillo” (120 kr.). Her får man en snack, en hovedret og en vand/sodavand. Det, der smagte klart bedst, var deres snack – Tortillachips med mexicansk mayo og krydret flæskesvær, hvor vi bestilte en omgang hjemmerørt guacamole til (15 kr.).
Vi fik begge to burritos til hovedret. Det smarte med maden er, at man kan dele retterne, så vi smagte lidt af hinandens. Man kan også vælge at gå tacovejen.
Deres Madre Favorita med kyllingeskin, ris og barbecuemarineret kylling var lækkert. Man vælger selv, hvad for en slags kød man skal have i, og det er også muligt at få vegansk.

Mad nok

Vi var bange for, der ikke var mad nok, så vi bestilte endnu en snack – majskolbe (39 kr.) med deres hjemmerørte mexicanske mayo, ost og røget drys. Hvis man kommer forbi VACA skal man have sådan en. Den var smurt ind i smør og toppet med ost – min amigo havde det i hele skægget.

Hvis du er træt af cheeseburger og pizza som takeaway, skal du prøve at tage forbi den mexicanske ved Trianglen. Vi var begge enige om, at det var mad med god kvalitet, der smagte godt og er nemt at dele med andre – faktisk så skal det deles med andre!

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Oplev 100 års dansk kunst i Den Hirschsprungske Samling

Platanvej overgiver sig ikke