Foto: Frivilligcenter Amager

Frivillig fredag: Mød de lokale ildsjæle

AMAGERBRO: På fredag 28. september 2018 er der ’Frivillig Fredag’ – den nationale frivillighedsdag. Frivilligcenter Amager fejrer dagen med at arrangere et stort frivilligmarked på Amagerbro Torv: 30 foreninger og projekter stiller op på Amagerbro Torv i tidsrummet klokken 14.00-18.00 for at fortælle om deres aktiviteter, tilbud og muligheden for selv at gøre en forskel for lokalområdet.

Der kommer musikalsk underholdning fra Balling og Svare (blues) Michael Blicher Special Occasion Trio (jazz), der vil være linedance-opvisning og ballondyr til børnene, hjemløseorganisationen SAND Hovedstaden serverer mad og der vil være non-profit bar med øl og sodavand.

»Borgerne på Amager skal opleve den energi og livsglæde som frivilligt arbejde giver – og få øjnene op for det store frivillige arbejde, som får vores lokalsamfund til at hænge bedre sammen. Dagen kan forhåbentlig inspirere endnu flere til at gå ind i frivilligt arbejde. Samtidig vil vi gerne anerkende alle de frivillige, som allerede gør en forskel,« siger Teddy Sidelmann Rasmussen, Centerleder på Frivilligcenter Amager.

Man kan møde: Kofoeds Skole, Stressforeningen, Kompasset, Girlz & Kidz United, Senior IT Stuen, NABO Center, Amager Øst Lokaludvalg, Kirkens Korshær, Amager Healthy Girls, Miljøpunkt Amager, Hjerteforeningen København S, Næstehjælperne – Amager, Liv i Sundby, Hverdagsaktivisterne, Red Barnets Genbrugsbutik, Mødrehjælpen Amager, Kom i Gang, Nathanaels Kirke, Amager Vest Lokaludvalg, Mødested Amager, Fædregruppen Amagerbro, De Grønne Pigespejdere i Sundkirken, Amager Senior Klub, Aktivcenter Sløjfen, Værestedet Fundament, Sundby Lokalråd, Sundby lokalhistoriske forening og arkiv, Frivilligcenter Amager, Diabetesforeningen, Amager Vest Lokaludvalg og Bedre Psykiatri Amager.

Dagen er støttet af Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg og Foreningshuset Sundholm 8. Se mere: www.facebook.com/frivilligamager

/jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Handelsforening: Vi kan ikke længere stå for julebelysningen

Kasper og kærligheden til opera