Sådan ser forslaget vedr. den nye Lidl-bygning ud. Du kan give din mening til kende på www.blivhoert.kk.dk. Grafik: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Vær med til fest på en bilfri Nørrebrogade

BILER NEJ TAK. På søndag 16. september gentager Nørrebro Lokaludvalg og Kultur N succésen og inviterer alle til en hyggelig dag på en bilfri Nørrebrogade med masser af aktiviteter for store og små.

Af Julie Stougaard

js@minby.dk

HYGGE: I samarbejde med over 25 lokale idræts- og fritidsforeninger, institutioner og aktører sætter Nørrebro Lokaludvalg og Kultur N fokus på alle de gode ting, vi har på Nørrebro – og vise alle, hvad man kan bruge Nørrebrogade til, når gaden er spærret for trafik. De vil også rejse debat om nogle af de emner, de ved, fylder meget hos nørrebroerne sammen med en række politikere fra Rådhuset.

Vær med til at fejre dagen sammen med en masse andre mennesker på gaden til kridtmaling, fodbold, kampsport, byg-din-egen-sæbekassebil, teater og politiske gadedebatter. Der bliver leg, sport, balloner, musik, hygge og alt muligt andet lokal sjov og ballade.

På dagen kan du blandt andre møde folkene fra Den Bemandede legeplads i Mimersparken til leg og sæbebobler, Nørrebro Taekwondo Klub til taekwondoopvisning og åben træning, Global Kidz som står for danseshows, optræden og dj til fri dans og – LetsGo Delebiler & Støberiet til sæbekasseworkshop og rat-race løb.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Søndagstrafik. Lukkede veje og sjov til halvmaraton

Flere lærlinge skal afhjælpe mekanikertørke hos QuickPot