Kalle B. i kirken med musik og hoppeborg

Børnearrangement: Det populære musiker og entertainer Kalle B, som både arrangerer festivaler (eller rettere festibaler) og udgiver musik for børn, kan på lørdag 15. september klokken 11-14 opleves i Kildevældskirken.

Her vil Kalle B, der selv bor på Østerbro, underholde med sin musik, som i øvrigt udgives rundt omkring i verden på forskellige sprog. Der vil også være gratis slushice og popcorn. Der vil også være en kirkelig hoppeborg. thof/pr-foto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Som en Fisk i Gamet

København får puljepenge fra staten til at fjerne skibsvrag