Fie Tiedt arrangerer sammen med andre community karma på lørdag . Foto: A.M. Kjemstrup Photography
in , ,

I karma og klimakvarterets tegn

Yoga: Ydre Østerbro er under forvandling. Klimavenlige grønne områder, nye boliger, caféer og forretninger skyder op.

»Der sker så mange nye og spændende tiltag for os som bor og driver erhverv her på Østerbro og det vil vi gerne være med til at støtte op om med lidt community karma,” fortæller Fie Tiedt, stifter af af Mind And Body Lab på Nygårdsvej 27.

Sammen med en gruppe lokale aktører heriblandt The Organic Club, GoYogi og Sparkling Tea, har Mind And Body Lab taget initiativ til en community karma dag lørdag den 15. september klokken 11-15.

Her kan du blandt andet opleve tea tasting og pop up shops samt prøve forskellige yogaformer: Kundalini, Hatha, Yin og Mindful yoga.

»Vores formål er at skabe en oase med nærvær her på Østerbro. Et sted hvor folk mødes i jakkesæt eller yogatøj ikke blot til yoga og meditation, men til foredrag, bogudgivelser, debataftener . vi eksperimenterer og tilpasser os konstant” påpeger Fie Tiedt.

Arrangementet er åbent for alle og finder sted hos Mind And Body Lab på Nygårdsvej 27.

Eventen foregår både ude og inden døre. Og måske venter der flere oplevelser, der er i hvert fald en rutsjebane til børnene. Man kan tilmelde sig via Facebook. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Så er der Skam verdenspremiere

Internationalt klimatopmøde næste år