in

Den rigtige gamermus til børn

I dag spiller omkring 96% af alle teenagedrenge computerspil på nettet og denne form for underholdning har nærmest overtaget helt for TV i forbindelse med underholdning af dette segment.

Er du forælder til en dreng er chancerne for at han spiller computer næsten 100%. Gaming er den største platform for socialt samvær blandt drenge fra helt ung alder til de sene teenageår.  Derfor kan det rigtige udstyr være en god ide, for at fremme en ergonomisk korrekt holdning og mindske risikoen for skader.

Hvorfor vælge en gamermus?

Det kan være svært at sætte sig ind i, hvor stor en forskel den rigtige mus kan gøre. Men er dit barn passioneret omkring at game, er det rigtige tilbehør alfa og omega for at opnå de bedst mulige resultater.

For dit barn betyder det, at han kan spille bedre, bevæge musen mere præcist og hurtigere.

For dig kan det betyde, at den stilling barnet sidder i, når han spiller, er mere afslappet og undgår smerter, fordi han spænder i arm og hånd.

Der findes mange forskellige mus, alt efter hvilket spil dit barn spiller og, om det visuelle er ligeså vigtigt som funktionen.

Hvordan vælger du den rigtige gamermus?

Der er en række ting, du kan kigge efter for at være sikker på at få den rigtige mus med hjem til din lille gamer. Selv om du gerne vil have en god model, kan du sagtens finde en billig gamermus til børn, der opfylder de ønsker der må være.

Som udgangspunkt er det en god ide at afstemme musen med det spil, den skal bruges til. På nogen modeller findes der ud over de to almindelige knapper yderligere tallene fra 1-12, der spiller en stor rolle i spil, hvor der skal skiftes inventar ved hjælp af tal.

Med knapperne på musen går det meget hurtigere end, hvis hånden først skal flyttes til tasteturet og i den slags spil er det ofte sekunderne, der gør forskellen.

En anden ting at være opmærksom på er DPI, der fortæller om, hvor følsom musen er. På flere modeller kan DPI indstilles på op til 4 forskellige niveauer og det kan være en stor fordel, hvis den skal bruges til forskellige spil.

Sidst men ikke mindst er det værd at overveje det grundigt, inden du køber en trådløs mus, for selv om det umiddelbart virker mest logisk er der en stor overvægt af gamere, der foretrækker en mus med ledning, fordi den ofte er hurtigere og mere præcis.

Andet gamingudstyr på markedet

Hvis dit barn er seriøs omkring gaming, findes der på markedet en lang række specialiserede produkter, der er udviklet med det ene formål at sørge for at give børn de bedste fysiske rammer og sørge for, at de ikke får skader som følge af timerne foran skærmen.

Ønsker du at læse mere om de forskellige produkter og finde ud af om I mangler noget til den lille gamer derhjemme, kan du kigge her.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Øksnehallen i spil til FN-museum

Fremtiden for fixerum i byen