Pokalkampen mod HB Køge hjemme i onsdags blev tabt med 1-3, mens Frem blev besejret 1-0 på udebane i lørdags. Foto: Christian Midtgaard

Ude godt – hjemme dårligt

Fodbold: Det blev en uge, som bekræftede, hvordan det er gået indtil videre i denne sæson for B.93’s førstehold hos både mænd og kvinder.

Mændene tabte hjemme og vandt ude, mens kvinderne tabte. Sådan har det været uden undtagelse siden sæsonstart.

Mens andre hjemmebanenederlag har været frustrerende, var det mere forventligt, at HB Køge fra toppen af 1. division vandt 1-3 på Østerbro Stadion, selvom man da altid håber på en pokaloverraskelse.

Mileta Rajovic reducerede til 1-3 for B.93 i anden halvleg.

I lørdags blev det – som sædvanligt – fulgt op med en udebanesejr, denne gang 1-0 over Boldklubben Frem i københavnerklassikeren mellem de to københavnske traditionsklubber. Nicolai Olsen scorede kampens eneste mål i anden halvleg foran en flot kulisse på omkring 1000 tilskuere.

Efter tre runder i den fornemste række for kvinderne har B.93 fortsat nul point.

B.93 var godt med i en chancerig kamp mod VSK Aarhus men endte med at tabe 0-2 på Østerbro Stadion foran 138 tilskuere. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Kirke uden fast præst i syv år

Cykelsti på Strandboulevarden – men ikke på hele vejen