Der vil være masser af underholdning for store og små på lørdag, når der er fest på Guldbergs Plads. Her vil der være loppemarked, mad og drikke, koncerter med lokale musikere og meget mere. Fotos: Jørgen Asbøg Knudsen
in , ,

Kom med til fest i Guldbergsgade

KVARTERFEST. Vær med til en af Københavns største beboerskabte kvarterfester, når der lørdag er fest på Guldbergs Plads på Nørrebro med alt fra loppemarked til musik og klovneri.

Af Julie Stougaard

js@minby.dk

FESTLIG LØRDAG: På lørdag 8. september er der kvartersfest på Guldbergs Plads, og AKB’s fem omkringliggende boligafdelinger inviterer sammen med pladsens tre andelsboligforeninger igen i år sine naboer til loppemarked, mad- og drikkebod, popcorn, slushice og underholdning for både børn og voksne.

Da Jagtvejsprojektet efter otte år som arrangør af den årlige pladsfest måtte lukke i 2014, har frivillige fra Jagtvejskarreerne taget initiativ til at fortsætte de populære arrangementer. Det er i år sekstende år i træk, at arrangementet løber af stablen og er en af Københavns største beboerskabte kvartersfester. I år støttes arrangementet af Nørrebro Lokaludvalg.

Pladsen på indre Nørrebro blev renoveret af landskabsarkitekterne i 2015 og er nu blevet en aktivitetsplads, der lægger op til fysisk udfoldelse for både børn og voksne. Det mest bemærkelsesværdige træk ved pladsen er en klatreskov bestående af blå pæle på en lille bakke.

Festen åbner kl. 10, og traditionen tro kommer klovnen Knud på besøg. Dagen igennem bydes der på dejlig musik fra Mia Band, Lenni Like, Espen og Nicklas Burman – artister som alle er bosat i kvarteret. Kom og hyg, fest, gør et loppefund og bliv underholdt til pladsfesten hvor alle er velkommen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Syv partier træffer aftale om byggeri på Amager Fælled

Budgettet er vedtaget for 2019