in ,

Sponsoreret: Frisk sushi i traditionel japansk stil

Hver morgen klokken syv kører Ye mod Grønttorvet. Han er på jagt efter dagens bedste avocadoer, de sødeste mangoer, agurker og spiselige blomster.

“Blomsterne giver sushien sprødhed og friskhed,” siger Ye.

I Skottegården nummer 6 åbnede Ye for nylig sin sushi-restaurant Ye Sushi, der har fokus på traditionelle japanske opskrifter.

Men det med frisk fisk på ris var ikke helt nyt for Ye. De sidste syv år har han leveret sushi som take-away til både private og firmaer.

Snow Crab nigiri. Foto: Ye Sushi

“Der var mange mennesker i lokalområdet, som savnede nogle siddepladser og lidt mere restaurant-stemning. Det lyttede vi til, og så åbnede vi også som restaurant,” siger han og fortsætter: “Jeg er glad for at have åbnet restaurant også. Det er hyggeligt at have tid og plads til at snakke med stamgæsterne i restauranten”.

Kvalitetsris fra Californien
For Ye er det vigtigt, at kvaliteten er i orden på alle varer, der kommer ud fra restauranten. Derfor sørger han ikke kun for friske grøntsager.

“Vi får frisk laks fra Norge. Det er vigtigt for mig, at det er frisk laks uden parasitter,” siger han.

Frisk fisk fra Norge og friske grøntsager fra grønttorvet. Der mangler kun en enkelt ingrediens, før man kan tale om sushi. Ris.

Inari Tofu Nigiri Foto: Ye Sushi

  Og risene er selvfølgelig heller ikke nogen tilfældighed hos Ye Sushi.

“Vi bruger nogle rigtig gode ris fra Californien i USA, der hedder Nishiki-ris. Du kan sagtens smage forskel på dem, fordi de har en anden konsistens. Der er mere bid i dem,” siger Ye.

Smagen af hjemme
Selvom Ye og hans medarbejdere er gået over til også at have en restaurant, så har de ikke glemt, hvor det hele startede. Derfor leverer de stadig sushi ud af huset til større og mindre arrangementer. 

En gang om året har DTU en stor videnskabskonference, hvor de sender bud efter Yes sushi. Konferencen har altid en stor del asiatiske deltagere, og de vil have sushi fra Ye Sushi.

“Vi har leveret til konferencen i mange år. De kan lide vores sushi, fordi den er god og autentisk,” siger han.

Se menu og meget mere på https://www.yesushi.dk/

Kontakt: 32 32 06 19  – Info@yesushi.dk
Åbningstider: Søndag til torsdag klokken 14-21. Fredag og lørdag klokken 12-21.
Priser: Ad libitum ala carte mandag – torsdag 198. Fredag til søndag 218. Børn under 12 år halv pris.
Adresse: Skottegården 6, 2770 Kastrup.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ryesgade bliver et loppemarked

Golden Days dykker ned i kulturelle skønhedspletter