Susanne Rosasco Louw og Bo Brandhøj står bag Absolut Rejser - med i firmaet har de ansat Birgit Christensen til at finde bookinger. Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Like 👍

Alle har ret til en fed rejse

Bo Brandhøj og Susanne Rosasco Louw sælger skræddersyede rejser fra deres nystartede bureau, Absolut Rejser på Skalbakken. Fordi rejser er noget særligt, siger ejerne, der har haft en flyvende start.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

Et verdenskort i farver på størrelse med Bayeux-tapetet dominerer endevæggen på det store kontor, hvor kabinekufferter med reklame fra hårproduktet Wela står klar i hjørnet.

Det er herfra, på Skalbakken 17, at parret Bo Brandhøj og Susanne Rosasco Louw ud at have egen bolig i den ene ende, fra den anden ende sælger rejser til familier, singler, seniorer og forretningsfolk. For tre måneder siden åbnede de rejsebureauet Absolut Rejser.

»En rejse er noget af det vigtigste og derfor vil vi gøre alt for at gøre rejsen særlig. Nogen er til lidt kultur og gang i den – andre vil gerne have fred og ro,« siger Susanne Rosasco Louw.

Haj til bookinger

Til at hjælpe med bookinger og bestillinger af fly har de ansat Birgit Christensen, der har mere end 25 års erfaring i rejsebranchen og ifølge Rosasco Louw er ’en haj til at finde rejser til den rigtige pris’.

Det er Bo Brandhøj, der står for det administrative, og med penge fra salget af Café Phister har skudt en del i firmaet, mens Susanne Rosasco Louw finder nye rejsemål og oplevelser. Lige nu er hun på jagt efter isbjørne og rundture i Sydengland.

»Vi søger hele tiden nye rejsemål og oplevelser,« siger hun.

Bureauet har åbent 24/7 – men kan det nu passe:

»Det mener vi – Vi tager telefonen døgnet rundt – vi har jo rejsende til lande, der har en anden tidszone, og hvis man er i Thailand med familien og pludselig har et problem, skal vi jo kunne løse det, så ferien kan fortsætte,« siger Susanne Rosasco Louw, der altid selv har rejst meget.

Italien nummer ét

Hun har selv aner i Italien, og er meget forelsket i især i Firenze.

»Italien er nummer ét lige nu for danskere – det er maden, stemningen, byerne, der gør, at det står højt på listen, når folk skal finde rejser,« siger Susanne Rosasco Louw.

Absolut Rejser ligger på Skalbakken 17, hvor parret Bo Brandhøj og Susanne Rosasco Louw også bor.

Absolut Rejser sælger både forretningsrejser, oplevelsesrejser til Caminoen eller Formel 1 – all inclusive, vandreture, familierejser og daseferier.

Absolut Rejser er medlem af Rejsegarantifonden.

Der er åbent døgnet rundt – læs mere på hjemmesiden absolutrejser.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Glødepærefabrik genopfindes som kontorhuset Edison

Midlertidige regionsklinikker skal afhjælpe akut lægemangel