Bollywood bød også på film, da mørket faldt på. Foto: Kultur Ø.

Mere end 2000 til Bollywood

Indisk: Fjerde udgave af Bollywood i Kildevæld blev den største nogensinde.

Festivalen, der afholdes ved Kildevældsskolen, fejrer den indiske kultur, og er sammen med Sankt Hans i Kildevæld de to faste, og største, arrangementer om året i regi af det kommende Kulturcenter Kildevæld.

I år kunne festivalen byde over 2000 besøgende velkommen til at nyde lækre, unikke og hjemmelavede indiske specialiteter samt indisk slik – her i blandt »Kulfi«, der er en lækker flødeis med safran og sugar cane juice, den første af sin slags i Danmark.

Kildevældsskolens amfiteater var proppet fra start til slut, hvor cirka 50 optrædende brillerede med dans og sang med alt fra både klassisk musik, og moderne indisk popkultur.

Aftenen kulminerede med en udendørs biografvisning af den helt nye Bollywoodfilm »Sanjú«.

Festivalansvarlig, Maria Franz fra Kultur Ø, fortæller:

»Jeg er dybt rørt over den enorme indsats fra alle involverede i dette arrangement, og vil gerne takke den indiske forening HSS og alle de fantastiske artister, bodholdere og frivillige. Jeg tør næsten ikke tænke på hvor mange timers arbejde der ligger bag den høje kvalitet, de alle leverede til årets festival. Ord kan ikke beskrive min glæde og taknemmelighed. Jeg håber vi kan fortsætte traditionen og gentage succesen i 2019.« thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

B.93 tabte atter på hjemmebane

Et rum med plads til arbejdsglæde