B.93 tabte batter på hjemmebane, denne gang 1-4 til AB. Foto: Christian Midtgaard

B.93 tabte atter på hjemmebane

Fodbold: Det er ved at blive en dårlig vane: B.93 taber på hjemmebane.

Det har de gjort hver kamp på Østerbro Stadion indtil videre i denne sæson. I weekenden var det klassikeren mod AB (klubber med mange danske mesterskaber på bagen), som blev tabt 1-4.

Cifrene stemmer dog ikke overens med spillets fordeling på banen.

B.93 var foran på et mål af Nicolai Olsen, og længe var kampen lige. Først i de sidste minutter scorede AB de sidste to mål.

Det endte med et 1-4-nederlag, så B.93 skal være glade for, at de to kampe på udebane er vundet, så klubben fortsat har de øverste pladser inden for rækkevidde.

Onsdag aften gæster HB Køge Østerbro Stadion i en pokalkamp. Og på lørdag går turen til Valby Idrætspark, hvor en ny københavnerklassiker venter mod Frem.

Efter en pause spiller B.93’s kvinder atter i den bedste række, når VSK Aarhus kommer på besøg søndag 9. september klokken 12.30 på Østerbro Stadion. Kvinderne har endnu ikke fået point i den bedste række. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Metroselskab vil udvide arbejdstid

Mere end 2000 til Bollywood