Rasmus Fisker fisker penalhuset op fra tasken. Han glæder sig til skolen, men ved endnu ikke, hvad »man skal«. Første dag på Rødkilde Skole bød også på pjat og snak og der var plads til grin. Foto: Dan Møller

Haha 😆 Elsker 😍

Rasmus´ første dag på Rødkilde

Rasmus Tørsleff Fisker startede mandag sin skolekarriere på Rødkilde Skole, hvor han skal gå i 0. X. En smuk flagallé, sang fra elever og Smarties og æblejuice på bordet gav sommerfuglene baghjul.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

Når man kun er seks år gammel og har mistet sine fortænder kan skolegården og den nye skole føles ekstra stor. Rasmus Tørsleff Fisker tog det dog i stiv arm, da han sammen med sin far og mor, Jens Peter og Anne Marie Tørsleff Fisker kom til Rødkilde Skole mandag morgen, hvor han sammen med de øvrige klassekammerater i 0.x og de øvrige 0.-klasser blev budt velkommen af skoleleder, Peter Andersen.

Derefter gik de via flagallé og tonerne fra Lille Peter Edderkop sunget af de ældre elever i samlet flok mod de midlertidige klasselokaler, der skal danne ramme om hverdagen det næste år.

Med sin nye skoletaske på ryggen mødte Rasmus op i 0.X hos lærer Dorthe Ingeberg, som for 14. gang bød velkommen til en 0. klasse.

Forældrene fik kærlige, men bestemte formaninger om altid at have skiftetøj og regntøj med, og om ikke at lægge rugbrødsmadden nederst.

Så blev forældrene sendt på skattejagt, og Liam, Nora, Inshia, Johanne og Benjamin fik tid til at fortælle om, at der havde været store monstre i maven, og at man skulle i biografen med sin mor og få bland-selv-slik. Og så skulle penalhuset op fra taskerne. Og Rasmus kan tage det helt roligt, for han har både en storebror, Tobias, og storesøster Signe på skolen.

Og så har han lært, hvad der er nummer ét i skolen:

»Det vigtigste i skolen er at række hånden op. Det siger min farfar selv, og han ved det.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Havnerundfart kan være strejkeramt torsdag

KONKURRENCE: Gæt et springvand II