Vesterbro er inspiration til udvikling af kinesisk bydel. Arkivfoto
in , ,

Beijing aber efter Vesterbro

Byudvikling: Bystyret i Kinas hovedstad, Beijing, vil renovere de gamle kvarterer, og det er det danske rådgivende ingeniør- og arkitektfirma Archiland, der skal hjælpe kineserne med at renovere en af de gamle og historiske hutonger, ikoniske gyder Det skriver Berlingske.

Inspirationen til den arkitektoniske make-over kommer fra Vesterbro, hvor der over en 30 år lang periode immervæk er sket en forandring.

Til Berlingske siger CEO i Archiland, Mads Møller, at:

»Man har gjort mange attraktive ting fra Københavns Kommunes side for at sanere Vesterbro så som renovering af gårdmiljøer og lejlighedsomlægninger, så toiletter for eksempel ikke lå i gården«.

Om den kinesiske bydel så skal have kaffebarer med møbler af umalet genbrugstræ og chokospeltboller i stedet for rosenbrød samt en befolkning med hipsterskæg melder historien ikke noget om…. abe

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Østerbroere søger fodboldlykken i USA

New York City Ballet fejrer Tivolis 175 års fødselsdag