Som spiller optrådte Anders Sundstrup blandt andet for BK Frem, Brøndby IF, AaB, hollandske AZ Alkmaar og franske FC Sochaux. Foto: Dan Møller
in , ,

Like 👍

Fem på stribe

FODBOLD: Der er ikke noget at sige til, at stoltheden strålede ud af BF Sydhavnens nye cheftræner, Anders Sundstrup, efter triumfen i årets Valby Bladet Cup.

Dels var det lykkedes at føre den purunge fusionsklub til det første trofæ, dels var det Sundstrups femte Valby Bladet Cup-titel på stribe. En rekordrække der bliver svær at overgå.

Det var således Anders Sundstrup, der stod i spidsen for Boldklubben Frem under ’de tværstribedes’ Valby Bladet Cup-triumfer i 2014, 2015, 2016 og 2017.

Når ingen anden formåede at bryde Frem-monopolet, så må man jo selv gøre det. Efter et halvt års trænerpause startede Sundstrup op i BF Sydhavnen her i sommerpausen, og sim sala bim, så er det BFS’erne, der står med trofæet.

Også Michaelsen

Til at hjælpe sig med at gøre det umulige har Anders Sundstrup taget en lille håndfuld Frem-spillere.

En af dem er Kenneth Michaelsen, og han har rent faktisk præsteret samme glansnummer: Fem Valby Bladet Cup-sejre på stribe: fire med Frem (de to som anfører) og nu (foreløbig) én med BF Sydhavnen. bob

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Ingen ændring af kryds til skolestart

Et helt nyt navn på pokalen