Alex Dadzis er chefkok på Mission, der åbner på lørdag i Havnegade. PR-foto
in , ,

Michelin-restaurant får familiær nabo

Køkkenchefen Alex Dadzis forener det californiske køkken og middelhavsretter på Mission, der åbner lørdag på The Standard i Havnegade.

Lørdag 18. august åbner en ny restaurant i The Standard i Havnegade. Navnet er Mission, og den kommer til at ligge side om side med bl.a. Michelin-restauranten Studio og Almanak i den gamle færgeterminal i Havnegade.

Mission er med egne ord ’en moderne og uformel restaurant, og et oplagt mødested før et besøg i det nærliggende teater eller en spontan aften ude med vennerne.

»Vores gæster kan nyde en ’pitcher’ af både klassiske og nyfortolkede cocktails på en af byens bedste terrasser langs inderhavnen eller udvide aftenen med nytænkende retter serveret sammen med en afbalanceret, men alligevel alsidig vinliste,« lyder det fra den nye restaurant.

Family style

Alex Dadzis, som har en grad i fødevarevidenskab og efterfølgende har arbejdet på nogle af de bedste restauranter i Vancouver, København, London og San Francisco, vil stå i front i køkkenet med sin personlige stil der forener det californiske køkken og middelhavsretter, som serveres ’family style’.

Menuen byder blandt andet på unikke pizza- og pastamuligheder med smagsoplevelser fra urgamle sorter af korn malet i lokale danske stenmøller.

Mission vil være åben til aften fra onsdag til lørdag kl. 17.30 til 22.00, og vil inden længe udvide til at tilbyde både frokost, brunch, aftensmad og take-away pizza service seks dage om ugen.

Dørene åbnes officielt for offentligheden med 25 procent rabat lørdag 18. august.

The Standard drives af Merete Holst med Claus Meyer som medejer.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Sådan rammes trafikken af Ironman

Flot redning af straffespark