KMD Ironman kommer til påvirker trafikken i København i denne uge. Arkivfoto: Jens Astrup/Scanpix
in , ,

Sur 😠

Sådan rammes trafikken af Ironman

Søndag 19. august afvikles dette års udgave af KMD Ironman, men allerede fra onsdag er der aktiviteter i Ironman-ugen, som påværker trafikken i byen. Veje i Indre By, på Østerbro og på Amager vil være helt eller delvist spærret i perioden.

»Ironman-ugen er Europas største trialonbegivenhed. Ikke bare er KMD Ironman Copenhagen en af verdens største Ironman race på den ikoniske distance. I dagene op til afvikles Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4 med tusindevis af deltagere og en lang række andre aktiviteter. Det kan ikke undgå at påvirke trafikken og vi håber derfor på lidt ekstra tålmodighed og forståelse blandt de øvrige trafikanter,« siger Thomas Veje Olsen, direktør for Ironman Danmark i en pressemeddelelse.

For mere præcis information kan man orientere sig via et interaktivt kort, der viser hvor ruterne løber og hvor der er bemandede overgange. Kortet findes HER.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Yngleøer og svenske strandtudser

Michelin-restaurant får familiær nabo