DET SYVKANTEDE TÅRN TIL VENSTRE, SOM DET VIL SE UD, NÅR DET STÅR FÆRDIGT. ILLUSTRATION: BBP ARKITEKTER.
in , ,

Syvkantet fritidshjem står færdigt i 2019

WITTENBERGGADE: I onsdags var der rejsegilde for byggeriet af Lergravsparkens Skoles nye fritidshjem, fortæller Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

Den gamle inspektørvilla i Wittenberggade bliver udbygget med et stort, syvkantet tårn, som bliver indrettet til bevægelse og kreativ udfoldelse for børnene. I rummet mellem den gamle villa og tårnet etableres et væksthus, hvor børnene får adgang til planter og grønt.

»Lige nu er alt godt nok pakket meget ind i stilladser, men det kommer til at se så flot ud! Og jeg er stolt over, at vi får det her nye fine fritidshjem, som giver gode rammer for, at børnene kan udfolde sig sammen med de dygtige pædagoger,« sagde børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S) i sin tale ved rejsegildet.

Fritidshjemmet forventes at være klar til brug i begyndelsen af 2019. Byggeriet er en del af Københavns Kommunes store modernisering af de københavnske folkeskoler og fritidshjem, som er blevet udbygget og renoveret for knap seks milliarder kroner de seneste år. /haj

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Langelinie Pavillonen

Rekordmange ved havnebadet på Islands Brygge