Foto: KMD Ironman/Børneulykkesfonden

Løb i Strandparken for børn

IRONKIDS. KMD Ironman Danmark arrangerer et IRONKIDS-løb i Amager Strandpark for børn og unge lørdag 18. august. Overskuddet fra løbet går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Af Hanne Bjørton

hab@minby.dk

AMAGER STRANDPARK: En del børn har prøvet at stå med heppeflag og opmuntrende tilråb, når forældre, bedsteforældre eller venner af familien svømmer, cykler og løber en Ironman.

Børn og unge i alderen 0-12 år kan selv opleve fornøjelsen ved at blive jernbørn og få en medalje om halsen, når KMD Ironman Danmark arrangerer børneløbet KMD Ironkids lørdag 18. august klokken 13.00 i Amager Strandpark.

Løbet er delt ind i tre aldersgrupper (0-3 år, 4-7 år og 8-12 år), og distancen går til fods fra 550 meter til 1350 meter.

Med et godt formål

Prisen pr. deltagende barn er 75 kroner, og løbeturen sker i en god sags tjeneste. KMD Ironman Danmark har allieret sig med Børneulykkesfonden, og overskuddet fra løbet går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde for at skabe større trafiksikkerhed for børn i Danmark og forebygge børneulykker.

Ud over at få brændt noget energi af og få en positiv oplevelse af sport og motion, kan deltagere – og pårørende – opleve mange andre aktiviteter på eventpladsen. Blandt andet Børneulykkesfondens badge- og flagværksted, bObles tumletelt, Continental Trafiklegeplads og en X-Block forhindringsbane.

Alle tilmeldte børn får foruden startnummer en gymnastiktaske, medalje, diplom og en is i mål.

Læs mere og tilmeld dit barn på www.børneulykkesfonden.dk/ironkids/. På selve dagen er der allerede fra klokken 6.00 uddeling af løbsnumre og mulighed for eftertilmelding.

Forebygger børneulykker

Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

Ulykker er nemlig den hyppigste dødsårsag blandt børn og unge i alderen 1-18 år, og hvert fjerde dødsfald i aldersgruppen skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hvert 3.-4. minut, hele døgnet.

Du kan læse mere på hjemmesiden www.børneulykkesfonden.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vendt hjem fra verdenshavene

Mere økologi og bæredygtighed