Jacob Loop ejer af Loop Food på Godthåbsvej
in

Øko restauranter på Frederiksberg

Takeaway på Godthåbsvej

Forloren hare, lasagne og boller i karry står klar til at tage med hjem hos Loop Food på Godthåbsvej, der lige er åbnet. »Jeg laver catering med fokus på økologi af høj kvalitet,« fortæller ejeren Jacob Loop. Han er uddannet som kok på restauranten Le Sommelier, men har også arbejdet på blandt andet Umami og Bistro Boheme. Og så er han tidligere medejer af Wedofood. Loop Food har åbent mandag-lørdag kl. 10-20 og har otte siddepladser, så du kan sidde og kigge ud på Godthåbsvej, mens du spiser.

Mamas pasta er blevet økologisk

Her gik man lige og troede, at pasta er en italiensk opfindelse, og så åbner
Pasta du Nord på Falkoner Allé og Københavns Hovedbanegård med nordiske aner i
den ellers klassiske pasta. Men det skal man ikke lade sig skræmme af, for der er
både klassikere og nye nordiske pastaretter. Gider du ikke selv lave mad, så er de
udødelige som bolognese og pasta carbonara lige til at smide på bordet derhjemme.
Økologisk og i flere størrelser. Der er også nytolkninger af pasta som
fuldkornsrigatoni med broccolipuré – så bliver det vist ikke meget sundere.
Pasta du Nord er et nyt takeaway-koncept i København og har for nylig åbnet
endnu et sted på Falkoner Allé, så nu kan både københavnere og
frederiksbergere sige: buon appetito. Pasta du Nord har sølvmærket i
økologi, hvilket vil sige, at de er 60-90 procent økologiske.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Økosalg er gået bedre, end vi troede

Fra affald til designerstrømper