Et Slagelse-hjørnespark sejler ind over fire Frem-spillere. Hjemmeholdet fik dog afværget i situationen. Foto: Preben Pathuel
in , , ,

Frems kludetæppe tabte premieren

2. DIVISION. Boldklubben Frems patchworktæppe af et nysammensat hold tabte lørdagens sæsonpremiere 0-1 hjemme mod oprykkerne fra Slagelse B&I.

Af Bo Børresen

bob@minby.dk

FODBOLD: Al begyndelse er svær, og eftersom Boldklubben Frem er i gang med at opbygge et nyt hold mere eller mindre fra bunden, så har de tværstribede det svært for tiden. Således også i lørdagens sæsonpremiere mod oprykkerne fra Slagelse B&I.

Det blev aldrig den debut, som cheftræner Lasse Holmgaard (foto) og hans sammenrend af nye spillere, som primært er hentet i østdanske danmarksserieklubber, havde drømt om. Gæsterne vandt ganske fortjent med 1-0.

Afgørende brødre

Kampens eneste scoring faldt efter 29 minutters spil, da Slagelses Patrick Venzel trak til baglinjen i højre side i højre side af straffesparksfeltet og sendte bolden fladt ind foran mål, hvor brormand Nicklas Venzel, blot skulle sætte en fod på for at blive matchvinder.

Slagelse tilspillede sig generelt set de målchancer. Ikke mindst i starten af 2. halvleg, hvor gæsterne ramte Frems overligger to gange. I slutfasen havde Slagelses Frederik Christensen en friløber, som hjemmeholdets bedste, målmand og nyudnævnt anfører Marco Brylov, dog klarede.

Syv debutanter

Frem havde hele fire debutanter i startopstillingen, ligesom de tre indskiftere efter pausen også alle var debutanter. Mest lovende takter viste Tonni Adamsen, der blev sat ind straks fra 2. halvlegs start, og Abdoulie Njai, som fik de sidste 25 minutter. Begge satte en ellers solid Slagelse-defensiv på prøver.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Cirkus Arli for tiende gang

Tag dit lovpligtige arbejdsmiljøkursus hos en autoriseret udbyder