Foto: Fremad Amager Elite
in , , ,

Ny kunstbane i Sundby klar til Lyngby-kamp

Fremad Amagers 1. divisionsbrag mod Lyngby på søndag spilles som planlagt – i Sundby.

Af Jacob Schneider

SUNDBY IDRÆTSPARK: Det holdt hårdt med udsættelser og forsinkelser, men den nye kunstgræsbane i Sundby Idrætspark bliver akkurat klar til Fremad Amagers hjemmekamp mod Lyngby på søndag klokken 13.45, så de blå-hvide fans kan indtage lægterne i duften af plastic. Visse sektioner vil være spærret af, men ellers lover Fremad Amager den klassiske Sundby-stemning.

Dét efter en hed søndag i Hvidovre oven på sidste uges nederlag til Helsingør i sæsonens 1. divisionspremiere:

De blå-hvide startede opgøret mod oprykkerne klart bedst med overlegenhed i nærkampene, og selv om sammenspillet mangler noget med de mange nye folk i truppen, var der gode tendenser i opspillet. Den senest tilkomne Pierre Dahlin Larsen fra Helsingør nåede akkurat at komme med på holdkortet, og han viste giftighed sammen med Lukas Engel i angrebet.

Det var dog Mads Gabel, der fik hul på bylden, da han steg til vejrs efter et hjørnespark og skabte ravage hos modstandernes bageste skanse. 0-1 målet dumpede ind og blev noteret som et selvmål…

Fem minutter før pausen fik hjemmeholdet noget ufortjent bragt balance i regnskabet, men i anden halvleg overtog de mere af spillet og fik da også bragt sig foran i det 79. minut.

Men i kampens næstsidste minut lykkedes et sidste Fremad-pres, og Heini Vatnsdal fik prikket 2-2 målet ind. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Moderne dans med havnen som baggrund

Træt af »festivaler« ved vandet