Copenhagen Summer Dance vender i slutningen af sommerferien tilbage i nye omgivelser på Ofelia Plads. PR-foto: Henrik Stenberg
in
Tema: in

Moderne dans med havnen som baggrund

Tekst: Christian M. Olsen

Copenhagen Summer Dance har gennem mange år fyldt Politigårdens dragende indre med spektakulær koreografi. Men sidste år satte terrorfrygt en stopper for publikumstræfferen. I år er den tre dage lange dansefestival så tilbage for fuld musik på Ofelia Plads. Under sommerhimlen kan publikum i år opleve noget af det bedste inden for moderne dans og ballet kurateret af Dansk Danseteaters nye kunstneriske leder, Pontus Lidberg. Årets program byder blandt andet på besøg fra New York af balletstjernen Alban Lendorf fra American Ballet Theatre og Den Kgl. Ballet. Det er muligt at forhåndsreservere plads, og det kan være en god idé, da der sædvanligvis er lange køer for at se dansetrinene.

Copenhagen Summer Dance. 9.-11. august. Ofelia Plads. www.danskdanseteater.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Chillout i Frederiksberg Have

Ny kunstbane i Sundby klar til Lyngby-kamp