Tank and the Bangas spiller op til et musikalsk festivalfyrværkeri ved Fringe Jazz Fest i Pumpehuset – en del af Copenhagen Jazz Festival. PR-foto
in
Tema: in

København giver den jazz

Tekst: Christian M. Olsen

Med mere end 1.300 koncerter over hele byen er det svært at komme uden om Copenhagen Jazz Festival. Og der er absolut heller ikke nogen grund til at prøve at undgå festivalen, for der er nærmest garanti for god stemning og god musik. Udfordr øregangene med eksperimenterende jazz i Skuespilhusets foyér. Swing med på traditionel jazz ved Nyhavns Mindeanker. Ryk sammen under parasollerne foran Palæ Bar i Ny Adelgade til tonerne af Jesper Thilo. Tag til ’Jazz By The Sea’ under åben himmel på Islands Brygge. Eller dyrk Fringe Jazz Fest i Pumpehuset, hvor New Orleans-kulturen dyrkes i byhaven og på de indendørs scener med blandt andet funk’n’poetry-revolutionærene Tank and the Bangas.

Copenhagen Jazz Festival. Omkring 120 spillesteder over hele byen. 5.-14. juli. www.jazz.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Wrooummmm

Chillout i Frederiksberg Have