Aqua med Lene Nystrøm, Søren Rasted og René Dif speder sand sommerglæde på årets Grøn. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
in
Tema: in

Grønt er godt

Tekst: Christian M. Olsen

Grønt er godt for øjnene – og for Muskelsvindfonden, der i årevis har nydt godt af danskernes trang til endagsfestivaler med glad popmusik, kolde øl og – forhåbentlig – høj sol. Grøn koncert-karavanen – eller Grøn, som musikarrangementet blot hedder nutildags – både åbner og lukker i København. Først på Tiøren på Amager 19. juli og sidst i Valbyparken 30. juli. Der er masser af syng og rock med-potentiale, når Lukas Graham, Aqua, Suspekt og D-A-D indtager sommerscenen. Skulle det gå hen og blive regnvejr, så vær lige opmærksom på, at det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er tilladt at tage paraply med. Du må nøjes med et regnslag eller vælge løsningen vådt hår og tøj.

Grøn. Tiøren, Amager 19. juli 13-21.30, Valbyparken 30. juli 13-21.30. www.groenkoncert.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lydlunser og sang i kanalerne

Wrooummmm