Inspiration til, hvordan du skal indrette en hyggelig stue

Stuen er et af de mest centrale rum i hjemmet. Det er her, man sætter sig, når man skal hygge med familien eller vennerne. Det er også her, hvor man smider sig efter en lang arbejdsdag, eller når man bare trænger til at slappe af. Eftersom det er et af de rum, hvor man befinder sig allermest, skal det også være et af de rum, der har allermest udtryk og personlighed. Stuen skal indrettes, så man har lyst til at være i rummet og nyder at opholde sig der. Dette kan gøres på mange måder, men hvis du sørger for at tilføre hygge, er du allerede godt på vej til en attraktiv stue. I denne artikel vil vi give dig lidt inspiration til, hvordan du indretter en hyggelig stue, som du har lyst til at benytte.

Vælg den rigtige sofa

Det mest essentielle i stuen er sofaen. Det er her, man sidder og ligger, alt efter om man skal ligge og slappe af eller sidde og have en samtale. Der findes et utal af forskellige sofaer, og derfor gælder det om at finde den, der passer lige ind i din indretning og dit rum.

Du kan vælge at få en tomandssofa. Sådan en sofa er særligt egnet til små rum, men der er til gengæld ikke særlig meget plads i sådan en. Vil du opgradere, er der også en tremandssofa. Her er der brug for lidt mere plads, men der er til gengæld også mere plads i den. Har du rigeligt med plads, kan du vælge at få en U-sofa eller en sofa med chaiselong. Disse er særligt gavnlige, hvis I er mange i familien eller sædvanligvis har mange gæster. Der findes et utal af modeller og kombinationer af de forskellige sofaer, og det er derfor også en stor beslutning at tage, da det helst gerne skulle være den rigtige sofa, du finder i første forsøg.

Leder du efter en sofa, kan du se udvalget her. Du finder noget for enhver smag og i forskellige prisklasser.

Husk detaljerne

Selvom sofaen er essentiel, er det ikke det eneste, der skal være i stuen. I stuen skal der også være et sofabord. Sofaborde er praktiske, da de kan opbevare og holde sådan noget som fjernbetjeningen, eller hvis du har drikkevarer med ind i stuen. Der findes et utal af forskellige typer sofaborde, men en af de helt populære lige for tiden er bakkeborde. Se alle bakkeborde her.

Det er dog ikke kun store ting, du skal huske at have i rummet. Sørg også for at have sådan noget som billeder, puder, tæpper, planter og andre lignende sager. Det er småtingene, der skaber hyggen, og derfor må du endelig ikke glemme dem.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Helgstrand klarer også havnefesten

Flugtbilist tæt på at torpedere barnevogn