Her på hjørnet af Øresundsvej og Amager Strandvej bragede flugtbilisten ind i gadeskiltet. Foto: Privatfoto.
in , ,

Sur 😠 Ked 😭

Flugtbilist tæt på at torpedere barnevogn

KØRTE OVER FOR RØDT. En bilist i en leaset BMW kørte med høj fart over for rødt i krydset Øresundsvej og Amager Strandvej. Bilisten forsøge at rette bilen op, da den fik kurs direkte mod Teresa Maria Støvring, hendes mand og barnets fire måneder gamle baby i barnevognen.

AF JAN JEPPESEN

jje@amagerbladet.dk

SUNDBY: Teresa Maria Støvring er gal og rasende, men også lykkelig over, at hendes fire måneder gamle søn stadigvæk er i live.

Sidste mandag aften var Teresa og hendes mand ude at gå en lille tur med barnevognen. Parret gik i retning mod Amager Strandpark. I krydset ved Øresundsvej og Amager Strandvej venter parret på grønt lys. Da signalet er grønt skal parret til at gå ud i fodgængerfeltet, da de hører og ser en BMW komme kørende med høj fart over for rødt. Bilisten forsøger at dreje, men farten er så høj, at BMW har direkte kurs mod parret og barnevognen.

»Min mand hiver og jeg skubber barnevognen væk. Få sekunder senere kører bilisten op på fortorvet, pløjer ind i gadeskiltet og hækken,« fortæller Teresa Maria Støvring i en hjerteskærende beskrivelse på hendes Facebook-profil.

Hun er rystet over, at bilisten i BMWen, valgte at stikke af.

»Du er nu flugtbilist. Heldigvis har et vidne din nummerplade, og der var så mange mennesker på gaden, at de kunne fortælle, at bilisten virkede til at være påvirket. Jeg er gal og rasende på dig. Du var cirka én meter fra at ramme os. Og du var ved at ramme mit guld. Min søn og min mand er det bedste jeg har. Du stopper ikke engang for at tjekke om vi er okay. Hvad bilder du dig ind,« skriver Teresa Maria Støvring.

En sag for kommunen

Hun har anmeldt sagen til politiet, men her virker det ikke til, at der bliver gjort en ekstra indsats for at få fat i flugtbilisten.

»Jeg talte med en person, der fortalte, at erfaringen i den slags sager er, at der ikke vil blive foretaget det store. Der var jo ikke sket skade på nogen eller noget. Når flugtbilisten havde smadret skiltet, er det en sag for kommunen. Jeg forklarede, at jeg har nummerpladen og flere vidner. Nummerpladen er registreret i deres system, og det betyder, at en politipatrulje måske kan spotte bilen på den måde. Det er frustrerende, når vi nu selv kan se på nettet, hvilken by bilen hører til i. Vi tænker, at det da må være så nemt med de oplysninger at finde flugtbilisten,« skriver Teresa Maria Støvring, der har opfordret alle på Facebook til at dele hendes version af sagen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Inspiration til, hvordan du skal indrette en hyggelig stue

Hvad er fordelene ved et samlelån?