ARKIVFOTO: MICHAEL PALDAN.
in , , ,

Elsker 😍

Demo: Optog og demonstration for Amager Fælled

AMAGER FÆLLED: Politikerne på Københavns Rådhus skal i de kommende måneder beslutte, hvor et erstatningsbyggeri for det planlagte boligbyggeri Ørestad Fælled Kvarter skal placeres. Amager Fælleds Venner planlægger derfor igen en event for at agitere imod mere byggeri på Amager Fælled. Det sker torsdag 23. august.

Klokken 16.30 mødes man på Amager Fælled overfor DR Byen metrostation. Her kan børn blive ansigtsmalet som en af Amager Fælleds sjældne dyre- og plantearter, og der uddeles skilte med arter på, så deltagerne samlet repræsenterer mangfoldigheden af Amager Fælleds liv.

Klokken 17.00 sætter optoget kurs mod Rådhuspladsen, hvor der kl. 18.00 er demonstration, og deltagerne danner folkering om rådhuset, hvor Københavns Borgerrepræsentation holder møde.

Klokken 18.15-21.00 er der musik og taler på Rådhuspladsen, hvor blandt andre rapper Per Vers, musiker Tobias Trier, skolestifter og tegner Anders Morgenthaler, kok Nikolaj Kirk, forfatter Josefine Klougart deltager samt Maria Reumert Gjerding, præsident for Danmarks Naturfredningsforening. /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

App viser vej i Naturpark Amager

Økologiske tips