pr-foto.
in , ,

Like 👍

Bliv verdensmester i badedyrsrace i Amager Strandpark

AMAGER STRANDPARK: Tirsdag 14. august invaderes Amager Strandpark af badedyr, når der for syvende gang holdes Cracey VM i badedyrsrace.

Deltagerne skal som hold – medbringende badedyr – finde så mange poster som muligt på en time til lands, til vands, under vand og i luften. De første cirka 15 minutter er der en tvungen rute, ellers er det op til holdet selv at vælge den bedst mulige rute og sværhedsgraden af poster, så mød op i god tid for at planlægge ruten.

Alle over 16 år, der kan svømme 100 meter og ikke er bange for at få sved på panden i en time, kan deltage. Børn kan dog også deltage sammen med forældre. Arrangøren anbefaler, at man tager normalt løbetøj på, der ikke bliver for tungt, når det bliver vådt.

Startskuddet lyder klokken 18.00. Målet lukker en time senere, og så er der præmieoverrækkelse i tre klasser: Herrer, dame og mix.

Tilmeldingsfristen er senest tirsdag 7. august klokken 23.59, men arrangøren oplyser på hjemmesiden www.cracey.dk, at det også er muligt at tilmelde sig på selve dagen, hvis der er flere billetter – læs meget mere der.    /haj

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Dement kvinde er fundet

MIN UGE: Gunvor Reynberg