Sofie Schelde og Julie Damlund er klar til ballade i kirken.
in , ,

Sommerballade i kirken

Ferieaktivitet: To lokale kirker går nye veje med et ferietilbud for børn, der skal begynde i 3. klasse efter sommerferien.

Lundehuskirke og Taksigelseskirken samarbejder om en helt ny måde at undervise såkaldte ”minikonfirmander” på.

»Vi vil gerne undervise børnene med sjov, ballade, oplevelse og mulighed for at udfolde sig kreativt,« fortæller kulturmedarbejder Sofie Schelde,

»Derfor kalder vi forløbet for ”Sommerballade i kirken”. De børn, der melder sig til, får tre intense dage i den sidste uge af skolesommerferien, fra tirsdag den 7. august til torsdag den 9. august. Fra morgenstunden til klokken 15 vil dagen være fyldt med aktiviteter, sang, fortælling og leg,« fortæller hun i en pressemeddelelse.

Sognepræst Julie Damlund fortæller om tankerne bag projektet:

»Det man gør, med sine hænder eller sin krop, er også det, man husker. Børn tager deres leg dybt alvorligt, – det kunne vi voksne lære noget af. Med de tre hele dage kan vi sætte lidt større ting i gang uden at kigge alt for meget på klokken. Og så slutter vi selvfølgelig med en fest den sidste dag.«

’Sommerballade i kirken’ kommer til at foregå i Lundehus kirke, inde og ude. Det er gratis at deltage. Man melder sig til via kirkernes hjemmeside www.lundehuskirke.dk eller www.taksigelseskirken.dk. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Aktive Arvin

B.93 i selvironisk sæsonstart