En tredje person er anholdt for røveri og drabsforsøg mod cykelhandleren på Østerbrogade. Arkivfoto
in , ,

Like 👍

Ny anholdelse i sagen om groft røveri og drabsforsøg på cykelhandler

I forbindelse med sagen om røveri af særlig grov karakter og forsøg på manddrab den 27. februar 2017 mod den  dengang 69-årige cykelhandler Hans “Købmand” Henriksen i hans private hjem på Østerbrogade, er der nu anholdt en tredje person, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Først blev en 18-årig mand fra Albanien i februar 2018 i et nævningeting i Københavns Byret idømt ubetinget fængsel i 7 år samt udvist af Danmark for bestandig. Dommen er anket af den dømte.

Herudover sidder en 31-årig makedonsk statsborger varetægtsfængslet, efter at han blev anholdt i Albanien og udleveret til Danmark.

Københavns Politi har nu foretaget endnu en anholdelse i sagen.

“Vi har hele tiden ledt efter yderligere en person, og efterforskningen har nu ført til, at vi i dag i københavns-området har foretaget anholdelse af en 45-årig mand af jugoslavisk oprindelse,” oplyser efterforskningsleder Hans Erik Raben, Københavns Politi, Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

“Den anholdte sigtes som de to andre for drabsforsøg og groft røveri. Han vil senere i dag blive fremstillet grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Der vil blive fremsat begæring om, at grundlovsforhøret afholdes for lukkede døre.”

Københavns Politi ønsker for nuværende ikke at give yderligere oplysninger i sagen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Bæredygtige appelsiner – direkte fra træet

Aktive Arvin