Arvin Storgaard har været blandet ind i mange aktive ting på Østerbro gennem tiderne. Arkivfoto.
in , ,

Westermann vil til Strasbourg

Kandidat: Veteranen Margrethe Auken stiller op igen, det samme gør det markante folketingsmedlem Karsten Hønge.

SF’s tidligere næstformand Peter Westermann stiller også op til Europa-Parlamentet.

Beslutningen tog form under sommerferien:

»I juni ferierede vi på Malta, en forpost i flygtningestrømmen. Mens vi badede, sejlede et skib med opsamlede flygtninge rundt på må og få i Middelhavet, fordi Malta og Italien havde lukket deres havne. En ø på størrelse med Als kan ikke klare hele trykket. Der er brug for en solidarisk EU-løsning, som kan afhjælpe og fordele flygtningestrømmen,« forklarer Peter Westermann i en pressemeddelelse.

Peter Westermann er 33 år, bor på Østerbro, arbejder som højskolelærer og har en kandidatuddannelse i statskundskab. Han har kone og to børn. Han er medlem af regionsrådet og har tidligere som ung været suppleant i folketinget. Han var næstformand i SF i årene 2012-14. thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Økokaffe vinder frem

43-årig dræbt – 38-årig anholdt