Arvin Storgaard har været blandet ind i mange aktive ting på Østerbro gennem tiderne. Arkivfoto.
in , ,

Aktive Arvin

Rund dag: Det er hustruen Karin Storgaard, der i mere end 30 år var medlem af borgerrepræsentationen, som mest har været i rampelyset, men Arvin Storgaard har skam også selv været særdeles aktiv på Østerbro og i København som helhed – og er det stadig.

Fredag 3. august fylder han 80 år, og han er i dag medlem af Københavns Ældreråd.

I sidste valgperiode var han medlem af Østerbro Lokaludvalg, hvor han repræsenterede Dansk Folkeparti.

Han og hustruen Karin Storgaard meldte sig under en vis mediebevågenhed ind i dette parti i 2000, da de forlod Socialdemokratiet, hvor de begge indtil da havde været aktive, hun som folkevalgt og han som formand for den lokale 1. kreds i Ryvang. Kort tid efter blev han formand for Dansk Folkeparti i hovedstaden.

Arvin Storgaard har også været aktiv uden for de politiske cirkler. Således var han i tillidsmand for teknikerne i telefonselskabet KTAS, der senere blev en del af Tele Danmark, senere TDC.

Lokalt har han været medlem af menighedsrådet i Sions Kirke, og så var han det første formand for skolebestyrelsen på Kildevældsskolen, da Bryggervangens og Vognmandsmarkens skoler var lagt sammen i 1982.

Udover et aktivt arbejds- og fritidsliv har Karin og Arvin Storgaard også børn og børnebørn. thof

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ny anholdelse i sagen om groft røveri og drabsforsøg på cykelhandler

Sommerballade i kirken