Arvin Storgaard har været blandet ind i mange aktive ting på Østerbro gennem tiderne. Arkivfoto.
in , ,

Aktive Arvin

Rund dag: Det er hustruen Karin Storgaard, der i mere end 30 år var medlem af borgerrepræsentationen, som mest har været i rampelyset, men Arvin Storgaard har skam også selv været særdeles aktiv på Østerbro og i København som helhed – og er det stadig.

Fredag 3. august fylder han 80 år, og han er i dag medlem af Københavns Ældreråd.

I sidste valgperiode var han medlem af Østerbro Lokaludvalg, hvor han repræsenterede Dansk Folkeparti.

Han og hustruen Karin Storgaard meldte sig under en vis mediebevågenhed ind i dette parti i 2000, da de forlod Socialdemokratiet, hvor de begge indtil da havde været aktive, hun som folkevalgt og han som formand for den lokale 1. kreds i Ryvang. Kort tid efter blev han formand for Dansk Folkeparti i hovedstaden.

Arvin Storgaard har også været aktiv uden for de politiske cirkler. Således var han i tillidsmand for teknikerne i telefonselskabet KTAS, der senere blev en del af Tele Danmark, senere TDC.

Lokalt har han været medlem af menighedsrådet i Sions Kirke, og så var han det første formand for skolebestyrelsen på Kildevældsskolen, da Bryggervangens og Vognmandsmarkens skoler var lagt sammen i 1982.

Udover et aktivt arbejds- og fritidsliv har Karin og Arvin Storgaard også børn og børnebørn. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ny anholdelse i sagen om groft røveri og drabsforsøg på cykelhandler

Sommerballade i kirken